Instructors

Frédérique Dom

Frédérique Dom

Pilates Instructor

Al vanaf jonge leeftijd had Frédérique een grote passie voor dans.

Haar professionele dansopleiding startte zij in De Kunsthumaniora te Lier en zette deze verder bij P.A.R.T.S in Brussel. Wekelijks kreeg ze er lessen pilates, yoga en anatomie.

Frédérique geeft reeds vele jaren les als dansdocente. Hiernaast ging zij een nieuwe uitdaging aan; zij startte in oktober 2014 de opleiding "classical pilates" bij Ann Van Huffel en Christl Muls en behaalde daar de certificaten level 1 en 2.

Daarna startte zij met lesgeven in Pilates Works en verschillende fitnesscentra. Ook organiseert ze haar eigen lessen in Duffel.

In oktober 2017 startte zij met de 600-uren comprehensive pilatesopleiding (toestellen) bij Ann Van Huffel. Deze opleiding heeft ze afgerond in augustus 2019.

Naast vermelde opleidingen volgde zij ook nog volgende workshops pilates:

  • Ann Van Huffel: Advanced mat workshop
  • Michael Frizke en Ton Voogt: Triadball Workshop

 

Isabel Meukens

Isabel Meukens

Pilates Instructor

12 jaar geleden zocht ik een manier om terug in vorm te komen na 3 zwangerschappen.

Op zoek naar Pilates lessen in de buurt, kwam ik terecht bij Marijke Merckx, meteen wist ik dat dit helemaal mijn ding was, het werd een passie…

Na vele jaren les volgen kreeg ik via Pilates Works Antwerpen de kans een teacher opleiding in de klassieke Pilates te volgen bij Classical Pilates Belgium, in eerste instantie om mezelf nog meer te verdiepen en te verbeteren in de Klassieke Pilates methode.

Ik ben van nature niet sportief en was helemaal niet soepel… Pilates heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven én een sterker, leniger lichaam bezorgd! Het was doorbijten in het begin maar eens je de veranderingen ervaart is er geen stoppen meer aan. Dat is wat ik mijn leerlingen wil doorgeven! Sinds 2015 geef ik les in Mechelen en Hove.

Opleiding en certificaat:

  • Classical Pilates Belgium Mat Level 1
  • Classical Pilates Belgium Mat Level 2
  • Pilates Continuing Educational Seminar by Michael Fritzke & Ton Voogt